آموزش بروزرسانی قالب وردپرس

یکی از مهم ترین اصول برای یک مدیر سایت، بروزرسانی قالب سایت و به طور کلی آپدیت نگه داشتن سایت و جلوگیری از قدیمی شدن آن می باشد چرا که هر چه سایت قدیمی تر باشد احتمال هک شدن آن نیز بالاتر می رود. پس باید همواره سعی کرد سایت را از هر لحاظی بروز نگه داشت تا آسیبی نبیند. اگر شما تنها قصد دارید که فقط قالب و یا پلاگین خود را بروز کنید، میتوانید یک بک آپ از سایت خود بگیرید و بروز رسانی را شروع کنید ولی اگر قصد شما این است که خود وردپرس را به نسخه بالاتری ارتقا دهید، لازم است که تا حدود دو هفته از انتشار نسخه جدید آن صبر کنید تا کاملا باگ های آن آپدیت و از بین برود و بعد از آن شما میتوانید بروز رسانی وردپرس خود را آغاز نمایید.
بروزرسانی قالب وردپرس را چگونه انجام دهیم؟
یکی از ساده ترین کار ها در بروزرسانی، آپدیت افزونه و یا قالب وردپرس است، چرا که شما تنها باید بر روی دکمه بروز رسانی کلیک کرده و از مخزن وردپرس قالب و افزونه خود را به راحتی بروز رسانی کنید. نکته مهمی که در اینجا باید به آن توجه کرد، این است که اگر قالب شما فارسی سازی شده باشد با آپدیت کردن آن نسخه خارجی جایگزین خواهد شد و تمام تغییرات و فارسی سازی شدن ها از بین خواهد رفت. برای جلوگیری از این امر باید به صورت دستی آپدیت را انجام داد.
روش های آپدیت کردن قالب اصولا به سه روش زیر صورت می گیرد :
- روش اول دستی می باشد که از طریق هاست انجام می شود.
- روش دوم نیز دستی است و به روز رسانی از طریقftp می باشد.
- روش سوم با استفاده از پلاگین مخصوص بروز رسانی صورت میگیرد.
بروزرسانی قالب وردپرس به صورت دستی
در ابتدا باید نسخه جدید قالب خود را دانلود و در اختیار داشته باشید و سپس وارد هاست سایت خود شوید. فایل منیجر را باز کنید بعد از آن پوشه ی wp-content را کلیک کنید. برای آپدیت کردن قالب خود وارد پوشه themes شده و پوشه قالب قبلی و یا پوشه نسخه ی قبلی قالب مد نظر خود را حذف کنید. سپس فایل زیپ شده قالب جدید و یا نسخه آپدیت شده قالب را آپلود و در آخر اکسترکت کرده و از حالت فشرده خارج کنید.
در هاست Cpanel مانند تصویر زیر عمل کنید و بر روی گزینه ی extract کلیک کرده و فابل را از حالت فشرده خارج کنید.
اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید نیز به راحتی می توانید بر روی دکمه extract زده و فایل را از حالت زیپ خارج کنید.
بروزرسانی قالب وردپرس از طریق ftp
FTP یک راه برای انتقال فایلها به صورت آنلاین است و از قدیمی ترین پروتکل هایی است که برای این کار، استفاده می شود و از ساده ترین راه ها برای انتقال فایل به شمار می رود. در این روش باید همانند روش بروز رسانی قالب به صورت دستی عمل کنید. فایل قالب خود را دانلود کرده و سپس فایل مورد نظر را با استفاده از ftp در مسیر themes (دقیقا مانند مسیر بالا ) قرار دهید سپس از حالت فشرده خارج کنید.
با استفاده از ftp فولدر خود را در مسیر wp-content>>themes آپلود کنید تا با این کار فایل هایی را که جدید و بروز می باشند را به جای فایل های قدیمی قالب جای گذاری شوند. روش ftp نسبت به روش اول ما یک خوبی دارد که شما دیگر نیازی به وارد شدن به کنترل پنل سایت نخواهید داشت.
یک عیب که در ftp وجود دارد، این است که هر فایل برای جای گذاری فایل قبلی باید تک تک آپلود شوند و اگر فایل ها و حجم آنها زیاد باشند نیاز به صبر دارند تا که هر فایل به طور کامل آپلود شود .
اگر به دنبال بروز رسانی وردپرس خود به صورت دستی با استفاده از ftp هستید اینجا کلیک کنید.
بروزرسانی قالب وردپرس با افزونه Easy Theme and Plugin
این روش یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای کسانی می باشد که به هاست دسترسی ندارند و یا بروز رسانی با استفاده از هاست برایشان سخت و دشوار است پس می توانند با استفاده از این پلاگین بروز رسانی قالب خود را به طور خودکار انجام دهند. این پلاگین کاملا رایگان بوده و شما می توانید آن را از طریق پیشخوان وردپرس دریافت نمایید. سپس اقدام به نصب آن کنید و در آخر افزونه را فعال نمایید.
لازم به ذکر می باشد که این افزونه پس از نصب هیچ منویی را به پشخوان شما اضافه نخواهد کرد بلکه شما می توانید ورژن های مختلفی از قالب و یا پلاگین را مشاهده کنید . این افزونه پس از فعال شدن بر روی وردپرس شما تمام بروزرسانی های خودکار در سایت شما را متوقف و از کار می اندازد. پس زمانی که شما قصد بروزرسانی دارید، آنها را فعال کنید.
اگر شما قصد بروز رسانی قالب یا پلاگین خود را دارید از قسمت افزودن قالب و یا پلاگین این کار امکان پذیر نخواهد بود و وردپرس جلودار شما خواهد شد و پیام اخطار برای شما ارسال می کند زیرا که وردپرس متوجه ی بروز و نسخه بالاتر قالب شما نخواهد شد و به همین خاطر مانع میشود. شما با استفاده از این افزونه ورژن های مختلف و نسخه های بالاتر قالب ها و یا پلاگین ها را خواهید داشت و وردپرس برای شما در نصب آنها مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
در ابتدا باید وارد به پیشخوان وردپرس شوید و در آنجا بر روی بخش نمایش کلیک کنید و پس از وارد شدن در صفحه ی جدید بر روی پوسته ها زده و سپس بر روی افزودن پوسته و در صفحه ی جدیدی که پیش روی شما قرار میگیرد نیز بر روی بارگذاری پوسته کلیک کنید و پس از انجام این کار، حال باید که نسخه جدید را انتخاب نمایید و پس از آن گزینه ی Upgrade existing theme را بر روی yes قرار دهید. وقتی که بروز رسانی شما با موفقیت کامل شد بر روی فعال کردن بزنید تا قالب جدید را مشاهده کنید.
آپدیت قالب بدون از بین رفتن تغییرات
سازنده قالب برای حل مشکلات و یا افزودن ویژگی ها و امکانات جدید به قالب آن را تحت تغییر و تحول داده و نسخه ی جدید آن را رونمایی می کند. اصولا زمانی که یک قالب بروز رسانی می شود داخل کد نویسی های آن تغییراتی صورت میگیرد که باید دید کدام فایلها دچار تغییرات و ویرایش شده است. با شناسایی فایل هایی که دچار تغییرات شده اند آنها را جایگزین نسخه های قبلی و فایل های قبلی خود کنیم.
انجام این کار و پیدا کردن فایل ها ممکن است کمی سخت باشد ولی با استفاده از برنامه winmerge می توان این کار را به راحتی انجام داد. این نرم افزار بر روی ویندوز نصب می شود و برای برنامه نویسان بسیار مناسب و مفید می باشد چرا که با استفاده از آن می توانند تفاوت های بین دو فایل متنی در پروژه های مختلف را بررسی کنند. شما نیز با استفاده از این برنامه می توانید فایلهای قالب خود را بررسی کرده و فایل هایی که با هم مطابقت ندارند را شناسایی کنید.
نحوه ی کار با نرم افزار winmerge
ابتدا winmerge را از /http://winmerge.org دانلود و نصب کنید. پس اتمام نصب، برنامه را باز کرده و از منوی فایل گزینه open را انتخاب کنید.
در بخش left پوشه ی قالب قبلی خود و در بخش right پوشه ی قالب جدید خود را وارد کنید سپس دکمه ی ok را زده تا برنامه فایل هایی را که با هم همسان نیستند را پیدا کند.
برنامه در کنار فایل هایی که با یکدیگر تفاوت دارند کلمه diffrent را قرار می دهد. پس شما باید فایل جدید را جایگزین فایل قدیمی کنید و سپس آن را ذخیره سازید. بعد از جایگزینی و ذخیره خواهید دید که کلمه diffrent به idential تغییر کرده است. این کار را می توانید برای تمام فایل های خود انجام دهید و سپس قالب خود را درون هاست آپلود و اکسترکت کنید. در اینجا خواهید دید که قالب شما بدون آن که تغییرات گذشته خود را از دست بدهد، آپدیت شده است.
در این مقاله تمام راه هایی که می توان با استفاده از آنها بروز رسانی قالب یا پوسته وردپرسی را در سایت انجام داد، گفته شد. شما با هر یک از این روش ها می توانید نسخه ی آپدیت شده قالب را جایگزین نسخه ی قدیمی کنید. توجه داشته باشید بروزرسانی ها در سایت دارای اهمیت بالایی هستند پس از آنها چشم پوشی نکنید و در اولین فرصت نسبت به آن اقدام کنید.
با تشکر از همراهی شما – شاد باشید.
-
آموزش بروزرسانی افزونه وردپرس