بروزرسانی پست های قدیمی در وردپرس با ۸ روش


بروزرسانی پست های قدیمی در وردپرس با ۸ روش

بروز رسانی پست های قدیمی در وردپرس یکی  روش های بسیار کاربردی برای افزایش ترافیک و بازدید های سایت شما است ، با بروز رسانی پست های قدیمی در وردپرس یا سایت خود باعث ارتقای سایت خود میشوید ، حتما با خودتون میپرسید چگونه ؟ همراه با مبنای وردپرس باشید تا در این مقاله به دلایل بروز رسانی پست های قدیمی در وردپرس بپردازیم.

در ایران بیشتر مدیران اصلی سایت یک پست را به نمایش میگذارند و سپس سراغ پست های دیگر میروند ! یکی از نکات مهم در سئو سایت گذاشتن پست های جدید و بروز است اما همانقدر که این موضوع اهمیت دارد بروز رسانی پست های قدیمی یکی از بهترین روش های سئو مقالات میباشد که میتواند ترافیک سایت شما را بالا ببرد. بروز رسانی پست های سایت یکی از نکات کلیدی در سئو سایت میباشد که میتواند یک پست را  از نظر رنک ارتقا و از نظر کاربر پسند بودن مطلب بهبود ببخشد.

همچنین باید پست های قدیمی را به همه معرفی کنید و به گونه ای این پست را نشر دهید که کاربران و همچنین مدیران سایت ها متوجه اهمیت مقاله شما شوند.

حال که به اهمیت بروز رسانی پست های قدیمی پی بردیم با ما همراه باشید تا ۸ روش برای بروز رسانی قدیمی به شما معرفی کنیم.

 

۱- نشان دادن مقاله های مرتبط به کاربران در سایت

در وردپرس افزونه های مختلفی برای نمایش مقالات مرتبط در وردپرس وجود دارد که با استفاده از یکی از آنها میتوانید پست های قدیمی خود را به کاربران نمایش دهید.

۲- بروز رسانی پست های محبوب سایت و نمایش آن به کاربران

همیشه پست هایی وجود دارند که اهمیت آنها به مراتب از پست های دیگر بیشتر میباشد چرا که اکثر کاربران کلمه کلیدی آن را در موتور های جستجوی گوگل سرچ میکنند و کاربران بسیاری به سمت آن در اینترنت حرکت میکنند ، به نظر بنده این موضوع یکی از کلیدی ترین نکات در افزایش ترافیک سایت شما میباشد زمانی که شما میتوانید با چند مقاله  مهم کاربران زیادی را به سمت سایت خود بکشانید اما با تعداد زیادی مقاله کم اهمیت نمیتوانید درصدی از کاربران نسبت به مقاله پر اهمیت را به سایت خود بکشانید. پس بهتر است در گوشه گوشه سایت خود از جمله ساید بار ، هدر و فوتر این مقالات را بگنجانید.

۳- انتشار پست های قدیمی در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک ، توییتر و… از جمله شبکه های اجتماعی پر طرفدار در سرتاسر دنیا میباشند ، زمانی که شما پست خود را در شبکه های اجتماعی نشر میدهید سیر عظیمی از کاربران پست شما را خواهند دید علاوه برآن یکی از نکات سئو این است که موتور های جستجو در شبکه های اجتماعی هم نفوذ کرده اند و لینک هایی که در شبکه های اجتماعی وجود دارد را بررسی میکنند ، پس پست های قدیمی خود را در شبکه های اجتماعی نشر دهید و به زمان بندی آن هم دقت کنید چرا که همه کاربران در یک ساعت معیین آنلاین میشوند ، پس بهترین ساعت را برای آن در نظر بگیرید.

۴- طراحی و دیزاین صفحه ارور ۴۰۴

قطعا همه ی شما با خطای ۴۰۴ آشنا هستید زمانی که کاربر یک کلمه را سرچ کرده است و وارد سایت شما میشود ولی به آن نمیرسند و با خطای ۴۰۴ مواجه میشوند. شما میتوانید مقاله خود را در  صفحه ۴۰۴ سایت خود قرار دهید تا زمانی که کاربر به ۴۰۴ میرسد با صفحه ی خالی مواجه نشود و از سایت شما خارج نشود با این حرکت میتوانید کاربر را در سایت نگه دارید.

۵- بهبود دادن جستجو گر های سایت

جستجو گر وردپرس معمولا محدود عمل میکند با استفاده از افزونه هایی مانند SearchWP  میتوانید عملکرد جستجوی سایت خود را بهبود ببخشید همچنین میتوانید از فرم جستجوی گوگل در سایت خود استفاده کنید.

 ۶- نمایش مطالب قدیمی در یک صفحه آرشیو سفارشی

میتوانید یک صفحه آرشیو درست کنید که مقالات خود را درون آن بریزید و مقالاتی که مجبوب هستند را در یک آرشیو سفارشی نشان دهید همچنین میتوانید دسته بندی ها و برچسب ها را به همراه یک فرم جستجو در این آرشیو بزارید.

۷- استفاده از اینترلینک ها در مقالات

با استفاده از لینک های داخلی در مقالت میتوانید کاربران زیادی را به سمت مقالت قدیمی حرکت دهید ، استفاده از لینک های داخلی از نکات کلیدی سئو میباشد اما به ارتباط مطلب با مطالب قدیمی نیز دقت کنید چرا که مرتبط نبودن یک مقاله با مقالات دیگر زیاد از نظر کاربر خوشایند نیست.

۸- لینک دادن نظرات به مقاله های قدیمی

به این نکته دقت کنید که باید به نظرات و پیشنهادات کاربران احترام بگذارید ، پاسخ کاربران خود را بدهید و اگر سوالی مطرح کردند حتما در جواب خود از لینک ها استفاده کنید تا اگر کاربران دیگر هم همان سوال برایشان پیش آمد با خواندن پاسخ شما به کاربر دیگر جواب خود را بگیرند.

امیدوارم به نکات کلیدی در مقالات خود دقت کنید چرا که همین نکته های ریز یک عملکرد بسیار خوب را تشکبل میدهند ، امیدوارم این مقاله برای شما مفیده بوده باشد.

باتشکر از همراهی شما-شادباشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس