چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر


چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر

هر یک از ما ممکن است در طول زمانی که سایتی را در اختیار داریم مجبور شویم بنا به دلایلی هاست خود را عوض کنیم و یا سایت خود را به فضای میزبانی یا هاست دیگری انتقال دهیم. اصلا شاید اجباری در کار نباشد و ما خود تصمیم بگیریم که هاست خود تغییر دهیم. به نظر شما در چنین مواقعی باید چه کرد؟ این انتقال دارای استرس زیادی است چرا که یک نوع ریسک می باشد که باید تمام عواقب آن را پذیرفت. خیلی ها شاید به خاطر همین ریسک مایل به انجام این کار نباشند ولی گاهی به خاطر مطلوب نبودن هاست مجبورید با این ریسک مواجه شوید. ما پیشنهاد می کنیم ترس و دلهره را دور کرده و با استفاده از این مقاله به راحتی این کار را انجام دهید. چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر را به راحتی در این مقاله انجام دهید.

چگونه وردپرس را به هاست دیگر منتقل کنیم ؟

بزرگترین خطر هنگام تغییر میزبانی وب یا انتقال وب سایت به سرور جدید، از بین رفتن داده ها و خرابی سایت است ولی با دقت و تمرکز می توان این کار را به خوبی انجام داد. برای انجام این کار باید مراحلی را پشت سر گذاشت.

مرحله ۱ : تهیه نسخه ی پشتیبان

پیشنهاد می شود برای هر کاری در سایت که ریسک بالایی دارد حتما از سایت خود یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز هر گونه مشکل و خطا بتوانید سایت خود را برگردانید. برای انتقال سایت نیز به هاست دیگر حتما باید این مرحله را انجام دهید.

چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر

پس اولین قدم، تهیه نسخه پشتیبان از هر جنبه ای در سایت است. افزونه های زیادی برای این کار وجود دارند که با نصب آنها خیلی راحت می توانید از سایت پشتیبان بگیرید.

قبل از هر کاری یک برنامه FTP به میزبان خود وصل کرده و تمام پرونده ها و محتوای سایت خود را در یک پوشه در کامپیوتر خود کپی کنید. توجه داشته باشید ممکن است فایل htaccess پنهان باشد پس در برنامه FTP فایل های مخفی را به نمایش بگذارید. بعد از این کار باید از پایگاه داده خود نسخه پشتیبان تهیه کرد.

مرحله ۲ : پشتیبان گیری از پایگاه داده سایت

این کار بسیار ساده می باشد و شما تنها باید چند مرحله را پشت سر بگذارید پس به حساب فضای میزبانی خود وارد شده و در قسمت phpMyAdmin پایگاه داده خود را انتخاب کرده و بر روی دکمه انتقال یا Export کلیک کنید و در آخر نیز بر روی دکمه go زده و عملیات انتقال را انجام دهید در آخر نیز خواهید دید یک فایل که شامل اطلاعات پایگاه داده شماست در کامپیوتر شما بارگیری شده است.

چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر

مرحله ۳ : ایجاد پایگاه داده جدید در هاست جدید

قبل از انتقال سایت خود به هاست جدید باید محیطی را برای نصب وردپرس ایجاد کنید، پس باید یک دیتابیس ایجاد کرده تا بتوانید داده sql خود را وارد کنید. حتما قبل از هر کاری وارد سرور خود شده و نسبت به ایجاد و ساخت پایگاه داده جدید اقدام کنید.

وارد هاست جدید خود شده و به قسمت MySQL Databases وارد شوید. پایگاه داده MySQL را باز کنید و یک بانک اطلاعاتی جدید با نام مناسب و یک رمز عبور قوی برای وب سایت خود ایجاد کنید. نام بانک اطلاعاتی ، نام کاربری MySQL جدید و رمز عبور آن را یادداشت کنید. به زودی به آنها احتیاج خواهید داشت.

برای ساخت پایگاه داده در هاست سی پنل می توانید اینجا کلیک کنید.

برای ساخت و ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین نیز اینجا کلیک کنید.

مرحله ۴ : پرونده wp-config.php را ویرایش کنید

در پوشه ای که در کامپیوتر خود فایل های وب سایت را قرار دادید، جستجو کنید و فایلی به نام wp-config.php وجود دارد که دسترسی بین WordPress و پایگاه داده شما را کنترل می کند را بیابید. یک کپی از این پرونده تهیه کنید و آن را در پوشه دیگری در رایانه خود ذخیره کنید. این کار برای بازیابی تغییراتی که ما در آینده انجام خواهیم داد ضروری است.

نسخه اصلی فایل را با ویرایشگر متن خود باز کنید و سه تغییر زیر را انجام دهید:

تغییر نام بانک اطلاعاتی

خط زیر را پیدا کنید:

  تعریف ("DB_NAME" ، "db_name")؛

بخش db_name این خط در حال حاضر به نام پایگاه داده MySQL میزبان وب قدیمی شما تنظیم می باشد. این خط باید به نام بانک اطلاعاتی جدیدی که شما ایجاد کرده اید تغییر کند.

نام کاربری پایگاه داده را تغییر دهید

در زیر این خط مشاهده می کنید:

  تعریف ("DB_USER" ، "db_user")؛ 

در این خط شما باید قسمت db_user را از نام کاربری میزبان قدیمی خود تغییر دهید تا با نام کاربری جدیدی که تازه ایجاد کرده اید مطابقت داشته باشد و نام کاربری بانک اطلاعاتی جدید خود را وارد کنید.

رمز ورود کاربر پایگاه داده را تغییر دهید

در آخر ، خط سوم را ویرایش کنید:

  تعریف ("DB_PASSWORD" ، "db_pass")؛ 

بخش db_pass این خط نیز باید تغییر کند و به رمز عبور جدید ایمن ایجاد شده، برای کاربر MySQL تغییر یابد. پس رمز عبور جدیدی که برای پایگاه داده خود در نظر گرفته اید را در اینجا وارد کنید.

در آخر wp-config.php را ذخیره کرده و پرونده را ببندید.

پایگاه داده خود را وارد کنید

حال که پایگاه داده جدید خود را در اختیار دارید میتوانید فرایند انتقال را انجام دهید. در اینجا ما هاست cpanel را در اختیار داریم. phpMyAdmin را از cPanel روی سرور جدید خود راه اندازی کرده و پایگاه داده جدید خود را از لیست موجود در نوار کناری سمت چپ انتخاب کنید. پس از باز شدن ، برگه Import را از منوی پیمایش انتخاب کنید.

در قسمت File to Import بر روی دکمه Select File کلیک کنید و پرونده SQL را که قبلاً صادر کرده اید را انتخاب کنید. کادر انتخاب Partial Import را علامت بزنید ، مطمئن شوید که فرمت روی SQL تنظیم شده است و سپس بر روی دکمه Go کلیک کنید. منتظر بمانید تا عملیات تکمیل شده و پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن انتقال دریافت کنید.

چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر

فایل های وردپرس خود را به هاست جدید منتقل کنید

اکنون که دیتابیس جدید را تهیه کرده اید و پرونده wp-config.php را مجدداً پیکربندی کرده اید ، وقت آن رسیده است که پرونده های وب سایت خود را بارگذاری کنید. با استفاده از برنامه FTP خود به هاست جدید وب خود متصل شوید و بارگذاری فایل های خود را شروع کنید و سپس نسخه به روز شده wp-config.php را بارگذاری کند و منتظر بمانید تا این فرایند تکمیل شود. پس از اتمام آپلود ، این پرونده ها را از رایانه محلی خود حذف نکنید تا در صورت مشکل و خطا بتوانید مجددا این مراحل را بگذرانید و مشکل را رفع کنید.

تا اینجا توانستید هاست خود را تغییر دهید بدون آن که مشکلی ایجاد شود. پس همانطور که میبینید بسیار ساده و قابل انجام بود و جای هیچ گونه نگرانی نبود. این انتقال را میتوانید به راحتی انجام دهید و در صورت نیاز از یک هاست مناسب و کاربردی تر استفاده کنید بدون آن که نگران باشید که سایت خراب شود و یا اطلاعات از بین برود چگونگی انتقال وردپرس به هاست دیگر کاری است که حتی افراد مبتدی نیز به راحتی می توانند این کار را انجام دهند.

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید.

پارس وی دی اس