آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست


آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

لوکال هاست یک محیط در کامپیوتر شخصی شما می باشد که امکان نصب و راه اندازی یک سایت را برای شما فراهم می آورد و شما خیلی راحت می توانید یک سایت آنلاین را در کامپیوتر شخصی خود داشته باشید بدون آن که به هاست و دامنه و یا حتی اینترنت نیازی داشته باشید به صورت آفلاین اقدام به طراحی و راه اندازی انواع اسکریپت ها و سایت ساز ها از جمله وردپرس کنید . شما با استفاده از برنامه xampp  می توانید یک محیط لوکال هاست را برای خود ایجاد کنید .

آموزش نصب xampp

ما برای داشتن یک محیطی مانند لوکال هاست از برنامه زمپ سرور یا xampp server استفاده می کنیم . برای استفاده از برنامه به موارد زیر نیاز داریم :

  1. دانلود آخرین نسخه برنامه Xampp
  2. نصب و راه اندازی برنامه زمپ بر روی کامپیوتر شخصی خود
  3. دانلود و در اختیار داشتن آخرین نسخه ی وردپرس
  4. ایجاد پایگاه داده وردپرس و نصب و راه اندازی آن

حالا کار خود را شروع میکنیم برای شروع کار باید ابتدا برنامه زمپ را دانلود کرده و بر روی سیستم عامل خود نصب می کنید بعد از دانلود آن برای نصب مانند سایر نرم‌ افزارهای ویندوز باید بر روی فایل EXE دابل کلیک کنید تا عملیات نصب برای شما اجرا شود ، در پنجره اولی که برای شما باز می شود روی دکمه next کلیک کنید .

برنامه زمپ

بعد به پنجره select components می رسید که در این جا می توانید Component های مورد نیاز ( وردپرس از پایگاه داده Mysql، زبان برنامه نویسی PHP و وب‌سرورهای لینوکس استفاده می کند پس باید در این مرحله این گزینه ها را انتخاب کنید ) خود را انتخاب کرده و در صورت نیاز قابلیت های دیگری را که نیاز دارید را نیز برگزینید و در آخر بر روی دکمه ی next بزنید .

مراحل نصب زمپ

در مرحله ی بعدی باید درایو مورد نظر خود را که می خواهید برنامه بر روی آن نصب شود را انتخاب کنید به طور پیش فرض برنامه در مسیر C:\xampp نصب می شود در صورت تمایل می توانید درایو خود را تغییر دهید پیشنهاد می کنیم که درایو خود را تغییر دهید تا در صورتی که ویندوز شما پرید و یا دچار مشکل شد ، سایتی را که در لوکال هاست ایجاد کرده دچار مشکل نشود و آن را داشته باشید . در این مرحله نیز بعد از انتخاب درایو مورد نظر بر روی دکمه next کلیک کنید .

در پنجره بعدی که برای شما باز می شود می توانید سایت سازنده برنامه را مشاهده کنید و یا با انجمن های پشتیبانی ارتباط بگیرید و با برنامه بیشتر آشنا بشید . تیک گزینه ی موجود در این صفحه را بزنید و مجددا بر روی دکمه next  بزنید .

در مرحله بعدی عملیات نصب شروع می شود باید منتظر بمونید تا نصب به طور کامل انجام شده و بعد کار خود را شروع کنید .

نصب زمپ

در هنگام نصب ممکن است پنجره ی دیگری در مقابل شما قرار گیرد که در آن اجازه دسترسی به فایروال را بخواهد اگر با چنین موردی روبرو شدید کافیه بر روی دکمه Allow Access کلیک کنید و اجازه استفاده را به برنامه بدهید .

در آخر اگر مراحل نصب به درستی انجام شده باشد پنجره ای برای شما باز می شود و پیغام موفقیت آمیز بودن نصب را به شما نشان می دهد در این پنجره بر روی دکمه ی Finish  کلیک کنید و منتظر شوید تا برنامه زمپ برای شما اجرا شود .

بعد از اجرا پنجره ای باز می شود و از شما می خواهد تا زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید پس زبان انگلیسی را انتخاب و بر روی دکمه ی save کلیک کنید .

نکته : شما هر بار که کامپیوتر خود را ریستارت می کنید باید بعد از باز کردن برنامه زمپ بر روی دکمه ی استارت که در مقابل Apache و Mysql قرار گرفته است کلیک کنید و در واقع آنها را فعال کنید تا سایت شما در محیط لوکال فعال و قابل دسترسی باشد چرا که بعد از هر بار خاموش کردن کامپیوتر و یا ریستارت کردن آن برنامه زمپ و پایگاه داده و همچنین وب سرور آپاچی و پی اچ پی در حالت خاموش قرار می گیرند و لازم است در هنگام استفاده مجدد آنها را فعال کنید در هنگام کلیک ابتدا رنگ آنها زرد شده و بعد از آن در صورت نبود هیچ مشکلی به رنگ سبز در میایند که این نشان از روشن بودن آنها دارد .

نحوه کار با زمپ

بعد از فعال کردن برنامه زمپ حال می توانید کار خود را شروع کنید پس وارد مروگر خود شده و وارد آدرس http://localhost شوید در صورت نبودن هیچ خطایی شما با پنجره ای شبیه پنجره زیر مواجه خواهید شد .

نصب زمپ

ساخت پایگاه داده در محیط لوکال هاست

برای نصب وردپرس باید به پایگاه داده خود دسترسی داشته باشید و آن را ایجاد کنید پس باید یک پایگاه داده برای سایت خود بسازید . به آدرس http://localhost/phpmyadmin مراجعه کنید بعد از وارد شدن به اولین پنجره مربوط به پایگاه داده بر روی گزینه New در منوی سمت چپ کلیک کنید .

ساخت پایگاه داده در لوکال هاست

در قسمت Create database نام پایگاه داده خود را وارد کرده و بر روی دکمه ی Create  کلیک کنید تا پایگاه داده برای شما ایجاد شود .

راه دیگری که می توانید از آن برای ایجاد دیتابیس استفاده کرد کلیک بر روی تب Database کلیک کنید تا وارد صفحه ی دیتابیس شده و در آن جا اقدام به ساخت دیتابیس کنید . بعد از ساخت پایگاه داده خود حال می توانید از آن برای سایت خود در محیط لوکال استفاده کنید .

نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

آخرین نسخه ی وردپرس را دانلود و در اختیار داشته باشید پس از دانلود و داشتن نسخه ی وردپرس وارد پوشه‌ی c:\xampp\htdocs شوید و در آن یک پوشه با نامی که می خواهید با استفاده از آن وارد سایت خود شوید ایجاد کنید . به طور مثال ما در این جا mabna را قرار دادیم پس باید برای دسترسی به سایت، آدرس localhost/mabna را باید در مرورگر وارد کنیم تا بتوانیم سایت خود را در لوکال ایجاد کنیم .

بعد از ایجاد پوشه باید فایل دانلود شده وردپرس را کپی کرده و از حالت زیپ خارج کنیم سپس فایل های موجود در پوشه وردپرس را به دایرکتوری c:\xampp\htdocs\mabna منتقل کنیم . سپس باید پوشه با نام wp-config-sample.php را پیدا کرده و به wp-config.php تغییر دهید و سپس اطلاعات دیتابیس خود را درون آن وارد کنید .

دیتابیس زمپ

در قسمت DB_NAME نام پایگاه داده خود را که قبلا ساخته اید و باید آن را نگه داری می کردید را در این جا وارد کنید . در قسمت DB_USER نیز باید نام کاربر پایگاه داده را وارد کنید که در حالت پیش فرض برای محیط لوکال هاست این نامroot  می باشد . در قسمت DB_PASSWORD در این جا باید رمز خود را وارد کنید ولی از آنجا که در برنامه زمپ پسووردی انتخاب نمی شود پس باید این بخش را خالی گذاشت . بعد از وارد کردن این اطلاعات این صفحه را ذخیره کنید .

حالا مرورگر خود را باز کنید و وارد آدرس سایت خود در لوکال هاست شوید . صفحه نصب وردپرس در مقابل شما قرار می گیرد که می توانید اطلاعات مربوط به سایت را در آن وارد کنید .

نصب وردپرس در لوکال

عنوان و نام سایت خود را در فیلد عنوان سایت وارد کنید این نام همان Title سایت شماست ، زمانی که وارد سایت می شوید آن را خواهید دید . نام کاربری مدیریت سایت را در بخش نام کاربری  وارد کنید در نگهداری آن کوشا باشید چرا که در هنگام ورود به پیشخوان سایت به آن نیاز خواهید داشت . در بخش رمز نیز باید پسووردی را مشخص کنید و در هنگام ورود به پیشخوان آن را وارد کنید بهتر است از یک رمز قوی که شامل سمبل ها، حروف بزرگ و کوچک و اعداد استفاده کنید . در فیلد ایمیل نیز ایمیل مورد نظر خود را وارد کنید از این ایمیل وردپرس برای اطلاع رسانی استفاده می کند . گزینه ی بعدی نمایش به موتورهای جستجو را می توانید فعال و یا غیر فعال کنید با استفاده از این گزینه می توانید وضعیت ایندکس شدن سایت را در موتور های جستجو بررسی کنید که این عمل در محیط لوکال هاست کاربردی ندارد . در آخر بر روی راه اندازی وردپرس کلیک کنید .

اگر همه مراحل به درستی انجام شده باشد پیغام موفقیت آمیز بودن نصب وردپرس برای شما نشان داده می شود حال می توانید به راحتی وارد سایت خود شده و مراحل طراحی و پیاده سازی را انجام دهید .

بعد از طراحی و پیاده سازی سایت خود در محیط لوکال هاست باید آن را بر روی هاست اصلی منتقل کنید برای انجام این کار می توانید از مقاله ی نحوه انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست استفاده کنید و این کار را راحتتر و به درستی انجام دهید .

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس