آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین


آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین زیاد تفاوتی با نصب وردپرس روی سی پنل نمیکند در واقع دایرکت ادمین DirectAdmin و  Cpanel ، دو پنل مدیریتی هاست میباشند که نسبتا کاربا سی پنل بخاطر ظاهر مناسبی که دارد راحت تر است بگذریم بریم تا با چند کلیک ساده نصب وردپرس روی دایرکت ادمین رو انجام بدیم.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

۱-بارگزاری وردپرس در دایرکت ادمین

اگر از پنل مدیریتی دایرکت ادمین استفاده میکنید حتما میدانید که برای ورود به هاست باید ۲۲۲۲ را در آخر دامنه سایت خود اضافه کنید به طور مثال www.site.com:2222 که برای ورود به سی پنل هم www.site.com:2082 لحاظ شده است پس به آدرس ورود به دایرکت ادمین بروید ، یوزرنیم و پسورد را وارد کنید و روی login کلیک کنید.

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

خب شما وارد شدید به بخش مدیریتی دایرکت ادمین برای این که بتوانید وردپرس رو آپلود کنید ابتدا روی گزینه فایل کلیک کنید.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

سپس پوشته پابلیک اچ تی ام ال (public html) را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید ، برای اینکه بتوانید راحت تر پوشه هارا پیدا کنید پیشنهاد میکنم کلید میانبر ctrl+f را بزنید و نام پوشه را وارد کرده و آن را فایند کنید که با کلیک پرش میزند روی کلمه مورد نظر و شما راحت تر به موضوع خود در صفحه میرسید. در واقع در پوشه پابلیک فایل های روت سایتتان قرار میگیرد.

 

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

حال وارد صفحه ای شدید که میتوانید فایل های خود را آپلود کنید یک دکمه به نام upload files to current directory وجود دارد که با کلیک کردن برروی آن چندین گزینه با نام upload برای شما به نمایش میاید روی یکی از آنها کلیک کنید و  وردپرس خود را انتخاب کرده و روی open کلیک کنید.

نکته: برای گرفتن وردپرس روی دانلود وردپرس کلیک کن رفیق.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

خب حالا که وردپرس آپلود شد توی دایرکت ادمین بهتره روی گزینه extract کلیک کنیم تا وردپرس از حالت فشرده خارج بشه بعد از اون وارد پوشه وردپرس میشم و تمامی فایل ها رو به بیرون از پوشه وردپرس میبریم و میریزمشون توی public html یعنی پوشه خود وردپرس و فایل هاش توی یک مسیر قرار میگیرند.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین_ extract کردن وردپرس

 

۲- ساخت پایگاه داده برای وردپرس

برگردید به گزینه اول یعنی زمانی که وارد شدید به دایرکت ادمین روی دامنه سایت کلیک کنید تا گزینه هایی برای شما به نمایش دراید ، در میان گزینه روی MySQL Management  کلیک کنید.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

سپس روی گزینه creat database  کلیک کنید این گزینه به منظور ایجاد یک پایگاه داده جدید است.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

بعد از کلیک کردن روی ایجاد پایگاه داده چندین گزینه ساده برای شما به نمایش در می آید که باید آن ها را به دقت پر کنید. (پیشنهاد میکنم اسم مناسبی برای پایگاه داده خود انتخاب کنید تا هر کاربری نتونه اون اسم رو تشخیص بده (به منظور امنیت بیشتر سایت شما))

(Database Name: نام پایگاه داده)

(Database Username: نام کاربری پایگاه داده)

(Username Password: رمز عبور پایگاه داده)

(Confirm Password: تاییدیه رمز عبور پایگاه داده)

نکته: ببین رفیق اگه روی random password  خودش رمز گذاری میکنه پس زیاد نگران این گزینه نباش چیزی نیست.

حالا که همه چی اوکی شد روی Create  کلیک کن تا پایگاه داده سایت ساخته بشه فقط ببین پسورد رو یه جایی نگه دار تا توی مرحله بعدی ازش استفاده کنیم.

۳- اتصال وردپرس به پایگاه داده

الان باید آدرس سایتتون رو توی مرور گر وارد کنید تا پیغام اجرای نصب وردپرس براتون به نمایش در بیاد ، روی اجرای نصب کلیک کنید تا به صفحه ای مانند تصویر زیر منتقل بشیم.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

مثل تصویر بالا اطلاعاتی که موقع ساخت پایگاه داده رو دادی دقیقا همونارو اینجا وارد کن و پیشوند جدول رو به انتخاب خودت تغییر بده رمز رو که یادت مونده ! اگه نه میتونی برگردی به قسمت MySQL Management مدیریت مای اسکیول وارد پایگاه داده ای که ساختی بشی و رمز نام کاربری رو تغییر بدی به همین سادگی.

اگه اطلاعات پایگاه داده رو درست وارد کردی بهت صفحه زیر رو نشون میده که باید نام کاربری و رمز ورود به وردپرس رو وارد کنی و برعکس اگه اطلاعات رو غلط وارد کرده باشی بهت پیغام خطای ارتباط با پایگاه داده رو میده.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

توی تصویر بالا نام کاربری و رمز عبور ورود به وردپرس رو بزن و روی راه اندازی وردپرس کلیک کن.

نکته: تیک گزینه آخر رو نزن توی سئو سایت تاثیر منفی داره در واقع این تیک برای سایت هایی استفاده میشه که میخواهند سایت خود را مخفی نگه دارند مانند ارتش ، با زدن این تیک گوگل محتوای سایت رو بررسی نمیکنه و دسترسی به اجزای سایت نداره البته بعد از راه اندازی  سایت شما باید توی سرچ کنسول سایتتون رو فعال کنید.

آدرس ورود به سایت وردپرس با site.com/wp-admin یا site.com/wp-login  هست پس یکی از این دو رو وارد کن و بعد وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سایتت شو ، خوشحالم که توی این آموزش وردپرس همراه مابودی با تشکر از همراهی شما-شاد باشید.

هاست ندارید ! هاست وردپرس را امتحان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس