آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk


آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk

نصب وردپرس در پلسک یکی از آموزش هایی است که امروزه بسیاری از کاربران به آن نیاز دارند و به دنبال آن هستند. از آنجایی که وردپرس به عنوان یکی از حرفه ای ترین سیستم مدیریت محتوا شناخته شده است از محبوبیت بسیاری در ایران و خارج از ایران برخوردار است به طوری که همه را به تکاپو انداخته تا به دنبال بروز ترین تغییرات و آموزش ها و یادگیری های وردپرس باشند. در سری مقالات گذشته به انواع آموزش های نصب وردپرس بر روی کنترل پنل های مختلف ( آموزش نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین – آموزش نصب وردپرس بر روی سی پنل – آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست ) پرداختیم، امروز می خواهیم نصب وردپرس را بر روی کنترل پنل plesk یا پلسک به طور کامل آموزش دهیم.

کنترل پنل پلسک چیست؟

Plesk  نیز مانند سی پنل و دایرکت ادمین یکی از بهترین کنترل پنل های مورد استفاده در انواع هاست های کوچک و بزرگ می باشد و دارای طرفداران و محبوبیت بسیاری می باشد. در واقع به عنوان یک پلت فرم تجاری مورد استفاده بسیاری از شرکت های هاستینگ قرار گرفته است. از این کنترل پنل برای تنظیم وب سایت های جدید، حساب های نمایندگی فروش، حساب های پست الکترونیکی و ورودی های DNS استفاده می شود و از آنجایی که مدیریت آن بسیار ساده است و دارای امکانات بسیار زیادی می باشد باعث شده سایت های بسیاری بر روی آن میزبانی شوند.

کنترل پنل پلسک

کنترل پنل پلسک یکی از کامل ترین پنل ها است که دارای سه سطح دسترسی برای عزیزانی مثل شما که تمایل استفاده از آن را دارید، می باشد :

  • Admin : از بهترین و بالا ترین دسترسی ها می باشد که از قابلیت های آن میتوان به مدیریت کل پنل، هاست‌ ها و نمایندگی‌ ها و همچنین قابلیت ساخت و مدیریت تمامی سطوح دسترسی دیگر، اشاره کرد .
  • Reseller : این دسترسی مربوط به نمایندگان فروش است و قابلیت مدیریت و ساخت سطح دسترسی هاستینگ جداگانه را دارد .
  • User : از پایین ترین دسترس های پلسک می توان به user اشاره کرد که تنها قابلیت مدیریت و کنترل هاست و دامنه را دارا است.

قابلیت و امکانات کنترل پنل پلسک 

کنترل پنل پلسک امروزه با قابلیت ها و مزایا های بسیاری در رقابت با دیگر کنترل پنل ها می باشد که در حال حاضر از قدرتمند ترین پنل ویندوزی به حساب می آید از مزایاهای این کنترل پنل میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پایداری امنیت بالای بسیار بالا
  • دارای سرعت بالا
  • ابزار کامل مدیریت DNS
  • پشتیبانی از پایگاه داده MySQL و MSSQL
  • کنترل و مدیریت بهینه وب سایت
  • پشتیبانی هم‌زمان از زبان‌های .net و PHP
  • سازگاری مناسب با سیستم‌های تحت وب
  • پشتیبانی از زبان‌های مختلف
  • قابلیت پشتیبان‌گیری
  • مدیریت چند سرور با نگهداری سرور هوشمند
  • امکان نصب تعدادی از سیستم‌های مدیریت محتوا WordPress، Drupal و Joomla
  • و …

آموزش نصب وردپرس در پلسک Plesk

همانطور که می دانید برای نصب وردپرس باید ابتدا آن را دانلود و در اختیار داشته باشید. سپس برای نصب وردپرس باید هاست مورد نظر خود را از طریق هاستینگ تهیه کنید و پس از تهیه، باید وارد پنل مدیریت هاست پلسک شوید. برای ورود به سرور ویندوز یا پلسک کافی است که پورت ۸۸۸۰ را بعد از IP یا دامنه وارد کنید. با صفحه ی جدیدی روبرو می شوید که مربوط به اطلاعات شما می باشد و باید در آن نام کاربری و رمز عبور خود را به صورت کامل وارد نمایید تا بتوانید وارد کنترل پنل هاست خود شوید.

کنترل پنل پلسک

 

وقتی قادر به وارد شدن به هاست خود شدید با یک صفحه با بخش های زیاد و متنوع روبرو خواهید شد که شما برای نصب تنها به دو بخش این صفحه احتیاج خواهید داشت .

ساخت دیتابیس در کنترل پنل پلسک 

حال نوبت به ساخت دیتابیس می باشد که باید اول وارد بخش” Website & Domains ” سپس وارد بخش Database شوید که این بخش مربوط به ساخت بانک اطلاعاتی است.

آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk

برروی گزینه Add New Database بزنید و به صفحه ی مربوط به بانک اطلاعاتی خود منتقل شوید و نوع بانک اطلاعاتی و همچنین نامی را برای آن انتخاب کنید.

برای وردپرس MYSQL مورد استفاده قرار میگیرد. در این مرحله بر روی گزینه Add New Database User بزنید و به صفحه ی ایجاد حساب کاربری دیتابیس خود وارد شوید و در آن باید اطلاعاتی را تکمیل و به نمایش بگذارید .

آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk

database name: این فیلد برای وارد کردن یک نام کاربری مناست برای دیتابیس می باشد.

Database server: این بخش لازم به ذکر است که باید در حالت Default for MySQL قرار داشته باشد.

Database user name : در این بخش نیز یک نام کاربری را انتخاب نمایید و در این فیلد وارد نمایید تا به عنوان نام کاربری شما به نمایش گذاشته شود .

new password: این بخش نیز مربوط به رمز عبور شما می باشد که باید یک رمز عبور قوی و مطمئن باشد تا دیتابیس شما از امنیت بالاتری برخوردار باشد.

confirem password: در این بخش هم باید پسوردی را که در مراحل قبل وارد کردید را دوباره نیز در این فیلد تکرار کنید.

وقتی که تمام فیلد ها را به طور کامل وارد کردید و از درستی آن ها نیز اطمینان حاصل کردید، حال باید آن را تایید کنید تا دیتابیس شما ذخیره شود.

آبلود وردپرس در کنترل پنل plesk

دوباره به بخش اصلی هاست خود برگردید و با زدن بر روی websites & domains وارد فایل منیجر هاست خود می شوید.

آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk

در این مرحله باید فایل های وردپرس خود را آپلود کنید که برای این کار باید به پوشه httpdocs وارد شوید و تمام فایل ها و محتویات داخل آن را حذف کنید، سپس روی گزینه Upload کلیک کرده و فایل را انتخاب کنید و تا آپلود وردپرس شما شروع شود که بسته به اینترنت شما و حجم فایل زمان آپلود متفاوت خواهد بود .

پس از آپلود، وردپرس شما در حالت زیپ به سر میبرد با زدن بر روی Exteact Files فایل خود را از حالت زیپ خارج نمایید . سپس وارد پوشه وردپرس شده و فایل ها و محتویات داخل آن را انتخاب کنید و روی گزینه Move کلیک کنید و فایل ها را به داخل پوشه هاست که httpdocs نام دارد، منتقل کنید.

آموزش نصب وردپرس در پلسک plesk

فعالسازی دیتابیس و اتصال به سایت

حال نوبت به فعالسازی دیتابیس می باشد که به دو حالت امکان پذیر است :

  • اولین حالت اینکه می توانید آدرس سایت خود را در آدرس بار وارد کنید و به داخل آن منتقل شوید تا به صورت اتوماتیک به صفحه اطلاعات دیتابیس منتقل شوید .
  • دومین حالت این است که  شما با تغییر نام دادن wp-config-sample.php به wp-config-sample.php در حالت ویرایش قرار گیرید و اطلاعات دیتابیس را وارد نمایید .

در دو حالت شما باید اطلاعات دیتابیس خود را که شامل نام دیتابیس ،نام کاربری دیتابیس و پسورد می باشد را با دقت و صحیح کامل کنید .

مرحله بعدی ما تنها با زدن بر روی بفرست پیش روی ما قرار می گیرد که مربوط به اطلاعات سایت می باشد که شامل :

عنوان سایت: در این بخش یک عنوان دلخواه برای سایت انتخاب کرده و در این فیلد وارد نمایید.

شناسه: این فیلد مربوط به نام کاربری است و باید نام کاربری اکانت خودمان را به طور صحیح وارد کنیم.

رمز: این بخش نیز مربوط به رمز دلخواه و مطمئنی است که شما باید انتخاب کنید .

تایید رمز: این فیلد برای این می باشد که اگر شما در انتخاب رمز خود فقط از اعداد یا فقط  از حروف استفاده کرده اید.باید این گزینه را تیک زده تا با مشکلی مواجه نشوید.

ایمیل شما: باید در این بخش یک ایمیل همیشگی را وارد کنید زیرا که ممکن است که اطلاعات و اعلان های مهم به این ایمیل ارسال شود.

حریم خصوصی:  این فیلد نیز به این منظور می باشد که اگر نیازی به ثبت کردن اطلاعات خود در موتور های جستجو ندارید و سایت شما شخصی است این گزینه حریم خصوصی را فعال کنید و در غیر این صورت تیک این گزینه را حذف نمایید.

تا به اینجای کار شما تمام مراحل نصب و راه اندازی وردپرس را در کنترل پنل پلسک به خوبی انجام داده اید و حال می توانید با نصب و فعال سازی قالب مد نظر خود طراحی و ساخت سایت خود را شروع کنید.

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس