آپلود فایل html در وردپرس بدون خطای ۴۰۴

برای طراحی سایت شما می توانید از وردپرس استفاده کرده و یک وب سایت کاملا داینامیک را راه اندازی کنید اما در برخی از مواقع بعضی از افراد در راه اندازی یک سایت از صفحات HTML هم استفاده می کنند که بعد از آپلود این صفحات به خطای ۴۰۴ بر می خورند در ادامه به بررسی این موضوع و راه های رفع این مشکل می پردازیم.
چطور یک فایل HTML را بدون خطای ۴۰۴ در وردپرس آپلود نماییم
در اولین مرحله شما باید نام فایل index.html را به index.php تغییر دهید و در مرحله بعدی کلیه فایل ها و فولدر های مورد نظرتان را مانند صفحات HTML و CSS در یک پوشه فشرده سازی کنید، در مرحله بعد شما باید به پنل مدیریت هاست خود مراجعه کرده و از بخش files گزینه file manager را انتخاب کرده و وارد آن شوید، بعد از مراجعه به بخش فایل منیجر شما فایل ها و پوشه های مربوط به سایت خود را مشاهده می کنید که یکی از این فایل ها و پوشه ها فولدر public_html می باشد، از این فایل به عنوان فایل ریشه سایت یاد می شود زیرا کلیه فایل ها و پوشه های مربوط به سایت در این فولدر قرار دارند و شما در این مرحله باید وارد این پوشه شده و در آن فولدر جدیدی را با انتخاب گزینه folder از منوی بالای سایت ایجاد کنید.
بعد از اینکه شما بر روی گزینه folder کلیک کردید پاپ آپی برای شما باز می شود که می توانید نام فولدر را در آن مشخص کنید. بعد از ایجاد فولدر شما باید فایلی را که در مراحل قبل به حالت فشرده دراورده بودید در این فولدر بارگذاری نمایید که این کار را می توانید با وارد شدن به این پوشه و کلیک بر روی گزینه upload در منوی بالا انجام دهید.
در این مرحله وقتی که پوشه مورد نظر را بار گذاری کردید باید آن را از حالت فشرده خارج کنید یا به اصطلاح آن را extract کنید که این کار می توانید با توجه به تصویر زیر انجام دهید.
در این مرحله وقتی شما طبق تصویر بالا اقدام به extract کردن پوشه کنید با پنجره پاپ آپ جدیدی مواجه می شوید که در آن باید آدرس مورد نظرتان را برای ذخیره پوشه استخراج شده مشخص کنید.
بعد از به درستی انجام دادن این کار ها کلیه فایل ها و فولدر های مورد نظرتان در پوشه مربوطه قابل رویت است. حال شما برای مشاهده صفحه مورد نظر فقط کافیست آدرس آن را با توجه به نام فولدر مورد نظر در مرورگرتان وارد نمایید، در این مرحله در اکثر اوقات کاربران با صفحه ای مواجه می شوند که حاوی خطای ۴۰۴ است که نشان دهنده این می باشد که سایت آن ها از قابلیت ریدایرکت برخوردار نمی باشد اما جای هیچ نگرانی نیست زیرا این مشکل را با مراجعه به file manager و ویرایش کردن فایل htaccess. حل کنید فقط کافیست قطعه کد زیر را در این فایل قرار دهید.
RewriteRule ^(.*)index\.(php|html?)$ /$1 [R=301,NC,L]
با قرار دادن این قطعه کد در فایل htaccess. سایت شما از قابلیت ریدایرکت به index.php برخوردار می شود و شما می توانید آن را در مرورگر مشاهده کنید.
با تشکر ار همراهی شما – شاد باشید