راهنمای آپدیت وردپرس ۵


راهنمای آپدیت وردپرس ۵

راهنمای آپدیت وردپرس ۵ ، بروز رسانی اتوماتیک و دستی وردپرس ، بروزرسانی در هاست دایرکت ادمین و سی پنل ، ارتقای وردپرس به نسخه ی جدید

همه کاربران زمانی که از یک سیستم به صورت همه روزه استفاده می کنند ، به دنبال بروز رسانی و آپدیت کردن سیستم خود نیز هستند تا با انجام این کار بتوانند امکانات و قابلیت های بیشتر و سازنده تری را به سیستم خود بیافزایند و با استفاده از آن نیاز های خود را رفع کنند . کاربران وردپرس نیز مانند سایر سیستم مدیریت محتوا ها دیگر به دنبال بروز رسانی این سیستم هستند . چرا که کاربران وردپرس هر روزه به دنیال ویژگی های جدید و جذاب برای ورود به دنیای خاص دیگر هستند . در واقع بروز رسانی و آپدیت وردپرس یک امر ضروری و حیاتی می باشد چرا که بسیاری از ضعف ها و کمبود ها از بین رفته و قابلیت های مهم و کاربردی اضافه خواهد شد و از همه مهم تر امنیت وردپرس نیز ارتقا پیدا خواهد کرد . توجه داشته باشید اتفاقات مخربی که برای وب سایت ها می افتد به دلیل عدم بروز رسانی به موقع می باشد .

راهنمای آپدیت وردپرس ۵

همه کاربرانی که از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده می کنند باید به محض آمدن نسخه ی جدید وردپرس و با مشاهده پیغام بروز رسانی در پیشخوان سایت ، نسبت به ارتقا و آپدیت سازی وردپرس سایت اقدامات لازم را انجام دهند . چرا که همین بروز رسانی و آپدیت وردپرس در بین تمام کاربران و وبمستران با اهمیت بوده و یک امر ضروری به شمار می رود.

بروزرسانی وردپرس به نسخه ی ۵

شما برای آپدیت کردن وردپرس ۲ راه را پیش روی خود دارید توجه داشته باشید قبل از انجام بروز رسانی حتما از سایت خود یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید تا در صورت وجود هر گونه مشکلی بتوانید سایت خود را به شکل اول در آورید .

استفاده از آپدیت اتوماتیک

این روش یک روش پر طرفدار است که تنها با چند کلیک ، نسخه جدید وردپرس بر روی هاست قرار گرفته و اجرا می شود . شما این روش را می توانید در زمان نمایش پیغام بروز رسانی وردپرس در پیشخوان سایت خود انجام دهید شما در این پیغام آخرین نسخه ی موجود از وردپرس را در اختیار دارید و با کلیک بر روی ” لطفا به روز کنید ” به صفحه بروز رسانی منتقل می شوید .

آپدیت وردپرس 5

در این صفحه می توانید آخرین موارد بروز شده قالب ، افزونه و هسته وردپرس را مشاهده کنید و نسبت به آپدیت کردن هر یک اقدامات لازم را انجام دهید .

آپدیت دستی

این روش در زمان انجام نشدن آپدیت اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد و کمتر کاربران به دنبال چنین روشی می روند . برای استفاده از این روش شما باید آخرین نسخه ی موجود از وردپرس را دانلود کرده و فایل جدید را جایگزین فایل های قبلی کنید. برای انجام این نوع آپدیت باید وارد File Manager هاست خود شده و فایل های موردنیاز را جایگزین فایل های نسخه ی قبل کنید . در ابتدا فایل نسخه ی جدید وردپرس را دانلود کرده و فایل فشرده را باز کنید سپس وارد پوشه wordpress شده و پوشه wp-content را از داخل آن به طور کلی حذف کنید سپس باید مطمئن شوید که فایل هایی با نام هایhtaccess. و wp-config.php داخل آن وجود ندارد . پس باید اطمینان حاصل کنید که پوشه wp-content، فایل htaccess. و فایل wp-config.php در فایل فشرده وجود ندارند . حال مجددا پوشه هایی که داخل پوشه wordpress هستند رو به حالت ZIP در بیاورید و آن را در مسیر هاست خود آپلود کنید .

آپدیت وردپرس 5

بروز رسانی دستی وردپرس ۵ در هاست سی پنل

وارد هاست خود شده و به File Manager مراجعه کنید سپس به مسیر public_html بروید تا مسیر اصلی سایت که وردپرس در آن قسمت نصب شده است را یافته و در آنجا اقدام به آپلود فایل های وردپرس خود کنید . زمانی که وارد مسیر نصب وردپرس می شوید و تمام فایل ها و پوشه های وردپرس را مشاهده می کنید بر روی دکمه Upload که در بالای صفحه قرار دارد ، کلیک کنید و فایل فشرده شده نسخه ی جدید وردپرس را که پوشه wp-content، فایل htaccess. و فایل wp-config.php را دارا نمی باشد را در این مسیر آپلود کنید .

به‌روزرسانی دستی وردپرس در هاست سی پنل

 

بعد از اتمام آپلود فایل فشرده وردپرس ، وارد مسیر public_html شده و فایل را از حالت فشرده خارج کنید برای این کار تنها کافی است بر روی فایل کلیک راست کرده و Extract  را بزنید سپس از شما درخواست می شود تا مسیر مورد نظر برای خروج فایل فشرده را انتخاب کنید و در آخر بر روی دکمه ی Extract Files کلیک کنید ، در پنجره ای که در اختیار شما قرار می گیرد مسیر مورد نظر را انتخاب کنید که پیشنهاد می شود همان مسیر پیش فرض یعنی مسیر public_html را تغییر ندهید .

آپدیت وردپرس 5

در این مرحله فایل های جدید جایگزین فایل های قدیمی شده و به راحتی سایت شما آپدیت خواهد شد .

بروز رسانی دستی در هاست دایرکت ادمین

وارد هاست شده و گزینه ی File Manager  را انتخاب کنید ، در صفحه ی پیش رو به مسیر Public_html مراجعه کنید و در آن اقدام به آپلود فایل های وردپرس کنید . در صفحه ای که وردپرس نصب شده است بر روی Upload files to current directory کلیک کنید و در صفحه ی باز شده فایل زیپ شده را آپلود نمایید .

به‌روزرسانی دستی وردپرس در هاست دایرکت ادمین

در صفحه ای که در اختیار شما قرار می گیرد بر روی دکمه ی Extract کلیک کنید تا فایل های جدید جایگزین فایل های قدیمی وردپرس شود .

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس