مشکلات رایج در قالب وردپرس و روش حل آنها

مشکلات عمده و همیشگی در قالب وردپرس و روش های رفع آنها ، راه حل های اساسی و کاربردی در جهت از بین بردن مشکلات رایج قالب های وردپرسی
شناخت مشکلات ابتدایی و رایج قالب های وردپرسی را بشناسید و در همان ابتدا به راحتی آنها را رفع کنید. هر یک از این مشکلات و خطا ها به راحتی قابل رفع هستند فقط کافی است راه حل را در این مقاله یاد بگیرید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که در دنیای وب دارای گستردگی ویژه می باشد ولی دارای مشکلاتی است که باید به آنها توجه داشت. بیشترین مشکلات وردپرس مربوط به قالب های آن است که همواره مدیران و کاربران مختلف به دنبال راه حل هایی برای آن هستند.
چه مشکلاتی در قالب های وردپرسی بسیار اند؟
-
پیدا نشدن شیوه نامه یا ” شیوه نامه یافت نشد”
یکی از مشکلاتی که در ابتدای نصب قالب شما با آن مواجه می شوید پیغام یافت نشدن شیوه نامه میباشد که باعث نصب نشدن قالب شما خواهد شد. این مشکل رایجی که در قالب وجود دارد به دلیل عدم بارگذاری قالب در فولدر ریشه هاست است.
راه حل : برای رفع این مشکل باید ابتدا به دنبال فولدر قالب باشید و پس از یافتن آن اگر فولدر درحالت فشرده بود آن را از حالت فشرده خارج نمایید و سپس پوشه را باز کنید، با فایل های زیادی مواجه میشوید که حالت استانداردی ندارند. پس باید آنها را در فولدر قرار داده و سپس فشرده سازی و بارگذاری کنید با انجام درست این کار مشکل شما به راحتی حل خواهد شد .
-
خطا در درونریزی اطلاعات
مشکل بعدی در قالب وردپرس که با آن ممکن است، مواجه شوید مربوط به درون ریزی اطلاعات است. زمانی که قالب دلخواه خود را بارگذاری می کنید و فایل هایی با فرمت XML ( این فایل نمونه ای است برای درون ریزی که با درون ریزی آن سایت خود را به صورت دموی مورد نظر در آورید) را در اختیار دارید ولی در این هنگام خطایی مانع ادامه کار می شود. برای رفع این مشکل دو راه حل پیش روی شماست.
راه حل اول : این مشکل میتواند که دوعلت داشته باشد اولین مورد به علت بارگذاری نوشته ها و دسته هایی میباشد که هنوز موجود نیستند. اولین قدم فعال سازی قالب است که باید از فعال بودن آن اطمینان حاصل کنیم .
قدم دوم بررسی مجدد قالب است که باید در این زمان مطمئن شد که مشکل و موضوع تنها به نوشته ها و دسته ها سفارشی مربوط می شود.
راه حل دوم : دومین علتی که میتواند باعث بروز این مشکل شده باشد خطای ” خطا در درونریزی پرونده چند رسانهای است ” که منظور آن است که پرونده های چند رسانه ای بارگذاری نشده اند .
در ابتدا باید قبل از عملیات درون ریزی چک کنید مسیر بارگذاری فایل ها و تصاویر صحیح باشد و یک فایل مربوط به این عملیات ایجاد شده باشد. پس از انجام این کار باید از تصویر قالب اطمینان حاصل کنید که مبادا در هنگام انتقال از سرور توسعه دهنده حذف شده باشد .
برای آشنایی بیشتر با نحوه ی درون ریزی قالب وردپرس می توانید اینجا کلیک کنید.
-
صفحه نخست شبیه به دموی قالب نیست
یکی دیگر از مشکلات قالب وردپرس، پس از نصب قالب دلخواه خود سریعا با آن چیزی که در دموی قالب دیده اید، مواجه نخواهید شد و برای اینکه سایتی شبیه دمو داشته باشید باید اطلاعات دمو خود را درون ریزی کرده که در این راه مشکلی که برای شما پیش می آید این است که همه قالب ها فایل های درون ریزی را در اختیار شما قرار نخواهند داد .
راه حل اول : در این زمان بخش ” خواندن” در تنظیمات پیشخوان قالب شما با مشکل روبرو شده است که به علت درست تنظیم نشدن برگه Front page می باشد و تا زمانی که این بخش را به درستی تنظیم نکنید شما فقط با اخرین نوشته ها که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند مواجه میشوید .
راه حل دوم : شما در این مرحله نیازمند استفاده از قالب صفحه نخست هستید . برخی قالب ها در صفحه اصلی یک برگه سفارشی تولید کرده اند که با کمک آن میتوانید صفحه اصلی خود را بسازید. پس برای ساخت آن به برگه ها وارد شوید و در آن قسمت “افزودن برگه” را انتخاب کرده و بخش ویژگی های برگه را مورد بررسی قرار دهید .
-
آدرس های نوشته و برگه ها و… سایت زیبا نیست
یکی از بیشترین مشکلاتی که رخ میدهد رضایت نداشتن از آدرس نوشته ها، برگه ها و… می باشد. یکی از دلایل های محبوب نبودن در نزد گوگل ساده بودن آدرسی میباشد که وردپرس به صورت پیش فرض در نظر میگیرد.
راه حل : برای رفع کردن این مشکل باید به بخش تنظیمات رفته و در آن به پیوند یکتا وارد شده و پیوند دلخواه خود را انتخاب کنید.
-
نوشتهها با خطای ۴۰۴ مواجه میشوند
خطای ۴۰۴ از تنظیم نادرست پیوند یکتا میباشد و با تغییر دادن قالب رخ خواهد داد و یکی از خطا های دردسر ساز وردپرس است که باید به سرعت آن را رفع کرد.
راه حل : برای از بین بردن این مشکل باید در ابتدا وارد تنظیمات شده و از آنجا پیوند یکتا را انتخاب کرده و روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید ولی چنانچه با انجام این کار مشکل شما رفع نشد باید فایل htaccess را بروز رسانی کنید .
-
فهرستها در سایت دیده نمیشوند
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای تازه کارها پیش بیاید این است که فهرست دیده نمیشود. برای رفع آن اقدامات زیر را انجام دهید :
مطمئن شوید، فهرستی وجود دارد : اگر در بخش فهرست ها، فهرستی را مشاهده نکردید باید آن را ایجاد کنید.
فهرست به موقعیت خاصی اختصاص داده شده باشد : باید هر فهرست در جای مربوطه خود قرار گرفته باشد، مثلا تعیین کنید که فهرست مربوط در بالای وبسایت یا در فوتر یا در جای دیگری نمایان شود.
-
قالبهای جدید از تصاویر ویژه استفاده میکنند
در قالب قبلی که بر روی سایت شما قرار داشت از تصاویر شاخص ویژه پشتیبانی نمیشد و حال که قالب جدیدی را نصب کرده اید، متوجه می شوید که تصاویر قدیمی در سایت از چنین امکانی برخوردار نیستند. پس با مشکل مواجه خواهید شد.
راه حل : تنها یک راه حل برای رفع این مشکل وجود دارد و آن استفاده از افزونه easy add thumbnail میباشد که با نصب کردن آن این امکان برای تصاویر قبلی شما در نظر گرفته خواهد شد.
-
اسلایدها، تبها، دکمهها و… از کار افتادهاند
یکی از خاصیت هایی که امروزه قالب های وردپرسی از آنها استفاده میکنند جاوا اسکریپت یا جی کوئری است. اگر زمانی شما با کار نکردن این ویژگی مواجه شدید نشانه تداخل و مشکلی در کدها میباشد .
راه حل : در ابتدا باید تمام افزونه ها را غیر فعال کنید و پس از آن cache سایت خود را پاک کنید و سایت خود را رفرش کنید تا مشکل حل شود و هنگامی که متوجه افزونه ای که باعث این مشکل شده است، شدید باید افزونه مشابه آن را پیدا کرده و نصب کنید و افزونه مخرب را از سایت حذف کنید.
-
با ایجاد تغییر در CSS، اتفاقی نمیافتد
شما برای تغییر در ظاهر وبسایت خود از بخش CSS استفاده میکنید و تغییراتی را در کد های این بخش می دهید ولی در هنگام مشاهده نتیجه، هیچ تغییری را نمیبینید.
راه حل اول : یکی از اساسی تری مورد در به وجود آمدن این مشکل، افزونه cache مثل w3 total cache میباشد که باید افزونه را غیر فعال کرده و دوباره امتحان کنید.
راه حل دوم : اگر شما از سفارشی سازی قالب وردپرس استفاده میکنید به آن وارد شده و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
راه حل سوم : ممکن است که تغییرات از طریق ویرایشگر وردپرس به دلیل سطوح دسترسی و مجوز ها به مشکل برخورد و اتفاق نیوفتد پس از سرور و فایل های مربوطه دیگر استفاده کنید.
سخن پایانی :
هر سیستم مدیریت محتوایی دارای مشکلات و خطا هایی است که در حین کار ممکن است با آنها برخورد کرد. مشکلات رایج در قالب وردپرس از خطاهای ساده و حل شدنی است که با کمی دقت و تمرکز می توان آنها را به راحتی حل و فصل کرد، بدون آن که مجبور بود برای رفع خطا ها با از کسی کمک گرفت و یا هزینه ای پرداخت نمود. با تشکر از همراهی شما- شاد باشید.