آموزش تغییر آدرس ورود به پنل مدیریت وردپرس

سلام !
همانطور که میدانید طراحی سایت امروزه با cms ها کاری بسیار راحت تر شده و cms طرفداران بسیار زیادی در سرتاسر جهان پیدا کرده است از جمله محبوب ترین این cms ها وردپرس است که اکثرا کار با این سیستم مدیریت محتوا را ترجیح میدهند. پس افراد بسیاری زیادی از نحوه ورود و آدرس ورود وردپرس آشنایی دارند که این امر ممکن است امنیت سایت را زیر سوال ببرد. برای اینکه بتوانیم یک گام بلند در تقویت امنیت سایت وردپرس خود برداریم باید تغییر آدرس ورود وردپرس را عملی کنیم اما تغییر آدرس ورود وردپرس با افزونه نیز عملی است ، امروز قرار است در این آموزش وردپرس تغییر آدرس ورود وردپرس به صورت دستی را عملی کنیم.
نکته : در وردپرس معمولا با آدرس های wp-admin یا wp-login.php لاگین میکنند.
آموزش تغییر نام صفحه ورود وردپرس
ابتدا قبل از هر کاری از فایل های سایت خود backup بگیرید.
وارد هاست سایت مورد نظر شوید و روی گزینه file manager کلیک کنید سپس روی public_html کلیک کنید. در این قسمت یک فایل با نام wp-login وجود دارد آن را پیدا کرده و نام آن را به نامی که مد نظرتون هست تغییر بدید به طور مثال vorod-be-wp.php .
حالا روی آن کلیک راست کرده و گزینه edit را زده و وارد صفحه ویراشگر متنی میشوید بهتر است کدها را در یک ادیتور متنی مانند notepad++ بریزید و سپس کلید های ترکبی ctrl+f را بزنید و wp-login.php را وارد کنید و سپس با نام vorod-be-wp.php موارد را جایگذاری کنید.
البته این کار را میتوانید با ادیتور متنی پیش فرض نیز انجام دهید مانند تصویر زیر و یکی یکی جایگذاری ها را انجام دهید و سپس در بالا سمت راست روی گزینه ذخیره کلیک کنید.
حالا اگر آدرس ورود به سایت را مانند قبل وارد کنید با خطای زیر مواجه خواهید شد.
سپس بعداز انجام تمامی مراحل بالا در مرورگر آدرس ورود به پنل مدیریت وردپرس سایت مد نظر که تغییرات بالا را روی آن اجام دادید را واردکنید.
قدم آخر برای تغییر آدرس ورود به سایت :
وارد پوشه wp-includes شوید و فایل general-template.php را مانند قبل با ویرایشگر باز کنید و سپس دوباره کلید های ترکیبی ctrl+f را بزنید و wp-login.php را سرچ کنید و سپس با نام vorod-be-wp.php جایگذاری کنید. تبریک ! شما توانستید تغییر آدرس ورود در وردپرس را عملی سازید 🙂 .
توجه :
- بعد از اینکه وردپرس بروز رسانی شد باید تنظیمات بالا را اعمال کنید چرا که وردپرس آن ها را با بروز رسانی میکند.
- در نسخه های پایین وردپرس بجای فایل general-template.php فایل wp-blog-header.php را جایگذاری کنید.
- این روش نیازی به ویرایش فایل htaccess ندارد.
امیدوارم این آموزش وردپرس به کار شما بیاید با تشکر از همراهی شما شاد-باشید.