آموزش تنظیمات افزونه امنیتی all in one wp security and firewall جلسه اول
با سلام خدمت کاربران محترم مبنای وردپرس
در این جلسه از آموزش وردپرس قصد دارم تا در رابطه با نحوه تنظیم افزونه امنیتی all in one wp security and firewall توضیحاتی را ارائه دهم . در رابطه با این افزونه و کارایی آن توضیحاتی را در نوشته های قبل داده ایم که برای مطالعه آن میتوانید اینجا کلیک کنید . با نصب افزونه یک منو با نام امنیت فراگیر وردپرس ایجاد می شود . که بعد از کلیک روی آن وارد قسمت گزارشات میشوید . در تصویر زیر پنل گزارشات و صفحه اصلی پیشخوان امنیتی وردپرس را مشاهده می کنید .
در سمت چپ تصویر مشاهده می کنید که میزان امتیازات کسب شده توسط افزونه به صورت گرافیکی و شبیه به نشانگر کیلومتر ماشین می باشد . شما بعد از تنظیمات افزونه امتیازات بیشتر را خواهید گرفت البته همه تنظیمات نیز با توجه به فعالیت شما مورد استفاده قرار می گیرد که گاها در سیستم دچار اختلال می کند از همین رو باید با توجه به فعالیت وب سایت و موضوع کاری تنظیمات پیشخوان امنیتی ورد پرس را انجام دهید .
زیر منوی اول تنظیمات نام دارد که بعد از وارد شدن به آن می توانید تنظیمات کلی را اعمال کنید صفحه برای شما ۵ تب وجود دارد که هر بخش را به صورت جدا گانه توضیح می دهیم :
تب اول – تنظیمات عمومی :
شامل یک پیغام خوش آمد گویی و تشکر از انتخاب شما برای افزونه امنیتی وردپرس و سه تنظیم که عبارت اند از »
از کار انداختن ویژگی های امنیتی :اگر فکر میکنید که یکی از ویژگیهای امنیتی این افزونه باعث اختلال در کارکرد سایت شما شده است با استفاده از گزینه زیر میتوانید همه ویژگیهای امنیتی این افزونه را از کار بیندازید.
از کار انداختن همه دستورات دیوار آتش : این ویژگی همه دستورهای دیوارآتش را که هم اکنون فعال است، از کار میاندازد و همچنین این دستورها را از فایل .htaccess شما پاک میکند. اگر فکر میکنید یکی از دستورهای دیوارآتش باعث بروز مشکل در سایت شما شده، از این ویژگی استفاده کنید.
و بخش گزاشات و دیباگ : برای فعال یا غیر فعال کردن امکان گزارش گیری از این تنظیم استفاده کنید .
نب دوم -فایل . htaccess
این ویژگی به شما امکان پشتیبانگیری و ذخیره فایل .htaccess فعلی را میدهد که اگر در آینده لازم شد بتوانید دوباره از این فایل استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید تنظیمات .htaccess سایتتان را با استفاده از یک فایل پشتیبان بازگردانی کنید. و دو گزینه برای بک آپ گیری از فایل .htaccess و بازگرداندن آن است .
تب سوم -فایل wp-config.php
این ویژگی به شما اجازه میدهد که از فایل wp-config.php کنونی خود پشتیبان تهیه کنید تا در صورت نیاز در آینده بتوانید از آن استفاده کنید.
همچنین شما میتوانید با استفاده از یک پشتیبان که قبلا از این فایل تهیه کرده اید، تنظیمات wp-config.php سایت خود را بازگردانی کنید.
<meta name=”generator” content=”WordPress 3.5.1″ />
فرادادههای بالا نشان میدهند که شما از کدام نسخه وردپرس استفاده میکنید؛ در نتیجه هکرها یا Crawlerها میتوانند بفهمند که آیا شما از نسخههای قدیمی وردپرس استفاده میکنید و یا حفره امنیتی شناخته شدهای دارید.
تب پنجم -ورودی / خروجی ( اطلاعات )
این میتواند بصورت دستی انجام شود اگر می خواهید در زمان خود برای انجام تنظیمات از یک سایت به سایت دیگر صرفه جویی کنید.
توجه: قبل از درون ریزی، مسئولیتش با شماست که بدانید درحال درون ریزی چه تنظیماتی هستید. درون ریزی تنظیمات بدون دانستن سبب مسدود کردن سایت شما می شود.
برای مثال: اگر تنظیمات براساس آدرس دامنه باشد درون ریزی از یک سایت به سایت دیگر ممکن است باعث عدم کارکرد صحیح سایت شما شود.