۱۰ سوال بی جواب درباره سئو سایت وردپرسی

با سلام خدمت همراهان گرامی مبنا وردپرس امروز با یک مقاله جالب و بسیار مفید مربوط به سئو وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم. امروز می خواهیم به بخشی از سوالاتی که شما عزیزان در مورد سئو وردپرس دارید و اغلب جواب های درستی برای آن ها پیدا نمی کنید و اکثر مواقع سؤالات شما بی جواب می ماند بپردازیم.
۱۰ سوال بی جواب درباره سئو وردپرس
همان طور که همه ی شما عزیزان اطلاع دارید کلیه وبلاگ ها و وب سایت ها و هم چنین فروشگاه های اینترنتی بر روی وردپرس نصب و راه اندازی می شوند و علت این موضوع هم به این دلیل است که تطابق پذیری و سازگاری این سیستم مدیریت محتوا جادویی کلیه طراحان را در سراسر جهان مجذوب خود کرده است. حال با این توضیحات دیگر چه جای صحبتی باقی خواهد ماند هنگامی که به طور میانگین حدود ۱۰ میلیون از برترین وب سایت هایی که در جهان وجود دارد مانند : ( TIME, Mashable و Marketing Land ) همگی بر پایه وردپرس بنا شده اند و هم چنین از بهترین CMS دنیا نهایت لذت را می برند ؟ اما به دلیل همین سادگی که در وردپرس وجود دارد و هم چنین امکان استفاده از آن بدون نیاز به دانستن و یادگیری حتی یک خط کدنویسی که هر شخص مبتدی را برای افتتاح سایت وسوسه می کند گاهی هم باعث بروز مشکل می شود.حال شما باید توجه داشته باشید که باید ها و نباید های بسیار زیاد و ساده ای قبل از انتخاب نهایی وردپرس و استفاده از آن وجود دارد که کوچکترین سهل انگاری و بی توجهی به این باید و نباید ها به هیچ وجه نتایج خوبی برای شما به دنبال نخواهد داشت. همین موضوع که امروزه هنوز برخی افراد هستند که در مورد بهینه و مفید بودن وردپرس برای گوگل شک دارند؛ این به آن معنی می باشد که بزرگترین و اساسی ترین سؤال هایی که در ذهنشان در مورد سئو سایت وردپرس وجود دارد هم چنان بی جواب مانده است.
ما در این مطلب اصلا قصد نداریم که گام به گام سئو سایت وردپرس را تشریح کنیم ؛ اما نهایت سعی خودمان را کرده ایم که به مهم ترین و کلیدی ترین سؤالاتی که شاید سؤال بی جواب شما و دیگر دوستان عزیز هم در مورد استفاده از وردپرس بوده باشد پاسخ های مفیدی بدهیم.
در اینجا به سؤالاتی رسیدگی می شود که رسیدن به پاسخ آن ها چندین و چند سال زمان برده است!
به احتمال خیلی قوی این سؤالات در زمینه ی سئو سایت وردپرس علامت سؤال ذهن شما و تعداد زیادی از دوستان هم بوده باشد:
آیا وردپرس به طور واقعی طبق گفته های اکثر افراد بهینه می باشد؟
حقیقت امر این است که به طور قطع هیچ سیستم مدیریت محتوایی که بتواند به صورت ۱۰۰% و کامل برای گوگل بهینه و مفید باشد وجود ندارد. در صورتی که این موضوع انجام پذیر باشد باید تمامی سایت ها در صفحه ی اول گوگل جا می شدند! در صورتی که چنین چیزی امکان پذیر نیست .
سیستم وردپرس فقط یک نوع ابزار سازگار با گوگل می باشد. یک ابزار مفید که گوگل هرگز شما را به دلیل مورد استفاده قرار دادن آن جریمه نمی کند؛ اما از این نکته هم نباید غافل شد که صد در صد بهینه سازی وب سایت وردپرسی نیازمند یک تلاش بی وقفه می باشد و نمی توان همه ی موارد را به خود سیستم وردپرس بسپارید.
سازگار یا بهینه بودن ؟ مسئله این است!
باید به این موضوع توجه داشته باشید که بهینه سازی موتور جستجو ( SEO ) تفاوت بسیار زیادی با واژه ی سازگاری دارد. حتی اگر ما میلیون میلیون هم برای تولید CMS هزینه کنیم تا سیستم مدیریت محتوا به صورت اختصاصی و هم چنین کاملا سئو داشته باشیم، باز هم نمی توان به طور قطع فقط با تکیه بر آن اهداف سئو را محقق کرد.
آیا افزونه های سئو جایگزین سئو می شوند؟
باید بدانید که سئو در نصب و راه اندازی افزونه های وردپرس و هم چنین فعال سازی آن ها خلاصه نمی شود. برای اینکه شما عزیزان معنای واقعی سئو را درک کنید و در عین حال درگیر یک سئو منفی هم نشوید لازم به ذکر است که باید از یک متخصص یا کارشناس کمک بگیرید.”معرفی افزونه های سئو وردپرس“
حال به چند مورد از تاثیرات نصب افزونه های مختلف که گاهی نتیجه عکس ایجاد می کند و اتفاقا باعث به وجود آمدن سئو منفی می شود را مورد بررسی قرار می دهیم:
شما به راحتی با به روز رسانی وردپرس یا هم چنین نصب یک افزونه و یا حتی ایجاد تغییر در تم و استفاده از قالب های وردپرسی که جدید و به روز تر هستند تغییرات بنیادین و اساسی در کدها رخ می دهد. این تغییرات به طور مستقیم بر روی رنگ سایت تاثیر دارند. به همین دلیل گاهی افزونه های سئو هم ممکن است باعث به وجود آمدن افت رتبه در سایت شوند.
هم چنین این مشکل هم وجود دارد که نصب برخی از افزونه ها به قیمت کاهش سرعت سایت تمام می شود. برخی افزونه های دیگر هم گاهی به مرور زمان آن قدر سنگین می شوند که حضورشان برای سایت کمرشکن می باشد. همان طور که خودتان مطلع هستید سرعت یکی از فاکتورهای بسیار مهم و حائز اهمیت در الگوریتم گوگل به شمار می رود. در واقع یکی از راه هایی که باعث بهینه سازی سرعت سایت در سیستم وردپرس می شود حذف افزونه های اضافی و بدون استفاده است.
کلمات کلیدی و مهم با وجود مطرح شدن بحث سئو باز هم یکی از ارکان مهم سئو هستند. نه تنها سیستم وردپرس بلکه یک افزونه وردپرسی هم این توانایی را ندارد که به تنهایی این کلمات را از هم تشخیص دهد و آن واژه ای که مناسب تر از دیگر واژگان می باشد را انتخاب کند.
به چه طریقی می توان بهترین افزونه ی سئو را انتخاب کرد؟
امروزه افزونه های پر زرق و برق بسیاری برای استفاده در سئو سایت وردپرسی وجود دارد که به طور قطع تمامی انها کارایی های لازم را دارا نیستند و یا حتی برخی از این افزونه ها مورد تایید نیز نیستند. احتمالا انتخاب اول اکثر افراد برای سئو افزونه wordpress seo by yoast می باشد که قبلا چگونگی تنظیمات آن را به صورت کاملا مفصل در مبنا وردپرس مطالعه کرده اید. به هر حال هر نوع افزونه ای را که شما انتخاب می کنید باید از قبل فاکتورهای زیر را در آن مورد ارزیابی قرار داده باشید:
سازگاری: آیا پلاگین انتخاب شده با تکنولوژی که در سایت ما مورد استفاده قرار گرفته است همخوانی دارد؟ و یا اینکه در آینده هم می توان آن را مورد استفاده قرار داد؟
پشتیبانی: آیا افزونه ی انتخاب شده آن قدر طرفدار و خاهان دارد که بتوان پشتیبانی فنی خاصی برای برطرف کردن مشکلات فنی احتمالی آن در نظر گرفت؟ و یا در غیر این صورت فرد خبره و کاردانی وجود دارد که این توانایی را داشته باشد که از پس برطرف کردن مشکلات آن بر بیاید؟
محبوبیت : این افزونه ای که انتخاب شده تا کنون چند بار توسط افراد مختلف دانلود شده است؟ و هم چنین باز خورد سایر افرادی که از این افزونه استفاده کرده اند پس از استفاده چگونه بوده است؟
آپدیت و رفع باگ : آیا تیمی که وظیفه توسعه دهندگی این محصول را بر عهده دارد در سوابق خود سابقه ای مبتنی بر به روز رسانی و یا رفع اشکالات محصولات خود را دارا هستند؟
آیا ما می توانیم به سادگی به قالب های رایگان سئو اعتماد و اطمینان کافی کنیم؟
لازم به ذکر است که یکی از بزرگترین مزیت هایی که سیستم وردپرس دارد، قالب های رایگانی است که به صورت کاملا گسترده و به فراوانی در اختیار تمامی کاربران وردپرس قرار دارد. قالب های رایگانی که در سیستم وردپرس وجود دارد هیچ گونه ضرر و مشکلی به سئو سایت وردپرسی وارد نمی کنند ولی فقط کاربران عزیز باید در انتخاب آن ها به چند نکته ریز که در زیر به شرح آن ها می پردازیم دقت و توجه نمایند:
لینک های اسپم: هنگامی که تم های رایگان با لینک های ثابت منتشر می شوند که گاهی باقیمانده آن ها به رنک سایت و هم چنین ترافیک ارگانیک آن آسیب می زند. اگر شما این توانایی را ندارید که این لینک ها را در قالب های رایگان ویرایش و تصحیح نمایید توصیه می شود که از آن تم هرگز استفاده نکنید.
توصیه سایر کاربران : سایر کاربران دیگری که این تم را مورد استفاده قرار داده اند چه دیدگاه و نظراتی راجع به آن دارند؟
به روز رسانی تم : کلیه قالب هایی که در وردپرس وجود دارد باید به مرور و به صورت مداوم و هم زمان با انتظار آخرین نسخه وردپرس به روز رسانی شود.
سیستم وردپرس را در کجا نصب کنیم؟ دامین ، ساب دامین و یا ساب فولدر؟
همه چیز به اهداف شما بستگی دارد. این یک امر واضح است که نصب وردپرس بر روی یک دامین جدید نتیجه بهتری را به دنبال دارد؛ و این امر به این خاطر می باشد که شما در حال تاسیس و راه اندازی یک سایت تازه نفس و جدید هستید نه یک سایت بسیار قدیمی و فرسوده که نیاز مبرم به ترمیم و بازبینی و به روز رسانی را دارد. هم چنین اگر قصد شما تولید مطالب در وبلاگی به صورت مجزا و جداگانه می باشد برای این امر بهتر است آدرس جداگانه ای مانند: blogyourcompany.com داشته باشید و سیستم وردپرس خود را بر روی یک ساب فولدر نصب و راه اندازی نمایید.
آیا قرار دادن یک پست در دو دسته بندی تاثیر بدی بر روی سئو نمیگذارد؟
سیستم وردپرس این قابلیت را دارد که برای یک پست بتوان بیش از یک دسته بندی در نظر گرفت. اگر با این شیوه پست در دو URL به صورت جداگانه و هم چنین با دسته بندی های مختلف به نمایش گذاشته شود این امر همانند محتوای تکراری در سئو است. اما اگر شما بتوانید این URL را به صورت ثابت نگه داشته تا در هر صورت بتوانید آن را با یک آدرس نمایش دهید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.
دوستان و همراهان همیشگی و گرامی مبنای وردپرس امیدوارم که این مقاله مورد توجه و پسند شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد و ما توانسته باشیم به تعدادی از سؤالات کلیدی و بسیار مهم شما که در اکثر مواقع جواب مناسبی برای آنها یافت نمی کردید پاسخ های مناسبی داده باشیم.
با تشکر از همراهی شما- شادباشید.