آموزش دسته ها در وردپرس


آموزش دسته ها در وردپرس

با سری دیگر از آموزش های وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم امروز می خواهیم درباره دسته های وردپرس با شما صحبت کنیم و اطلاعات ناچیز خود را در اختیار شما قرار دهیم .

دسته ها همانگونه که از نام آنها مشخص است برای دسته بندی انواع مختلف متن ها و پست ها به کار می رود در نظر بگیرید شما دارای محصولات متفاوتی هستید و هر یک از آنها نیز انواع مختلفی دارند و می خواهید تمام آنها را در سایت خود قرار دهید برای انجام این کار به شدت به قسمت دسته بندی ها نیاز دارید .

مثالی جهت درک بهتر دسته ها

سایت شما سایت انواع گوشی و تبلت است شما در این سایت باید برند های مختلف گوشی و تبلت را مشخص کنید و از آنجایی که تعداد برند ها در تبلت و موبایل مشترک هستند باید آنها را نیز مشخص کنید خب شما به دسته ها نیاز دارید در ابتدا باید دو دسته کلی و مادر به نام تبلت و موبایل  ایجاد نمایید و بعد از آن برند های هر کدام را در دسته بندی ها قرار داده و دسته مادر آنها که مربوط به موبایل است یا تبلت را انتخاب کنید و به این ترتیب تا انتها . در ادامه که شما می خواهید مدل های مختلف را با توضیحات و ویژگی ها وارد کنید به راحتی می توانید دسته مورد نظر هر یک را تیک زده و هر کدام از آنها به طور خودکار در دسته خود قرار خواهند گرفت و همین امر دسترسی و سرچ و جستجو محصولات و حتی نمایش آنها را آسانتر خواهد کرد .

آموزش دسته ها در وردپرس

Categories

یکی از زیرمجموعه بخش نوشته ها دسته ها می باشد در این قسمت موضوعات مختلف سایت را می توان دسته بندی کرد . زمانی که وارد صفحه دسته ها می شویم نام دسته را وارد کنید و سپس نامکی را برای آن در نظر بگیرید نامک همان نامی است که در قسمت URL مرورگر نشان داده می شود که می تواند همان نام باشد و یا تغییر کند قسمت بعدی منوی کشویی مادر است که در صورتی که دسته ای ایجاد کنید و حال بخواهید زیر مجموعه آن را مشخص کنید دسته مادر را مشخص می کنید مانند مثال بالا که تبلت و موبایل دسته مادر بودند و برند ها فرزند دسته محسوب می شوند قسمت توضیحات دسته نیز چندان مهم نیست ولی می توانید توضیحات لازم را در آنجا وارد کنید و در انتها نیز روی دکمه افزودن دسته تازه کلیک میکنید .

تفاوت دسته مادر و زیر دسته

زمانی که شما دسته مادر را ایجاد می کنید و دسته های دیگر که به عنوان زیر دسته مورد استفاده قرار می گیرند را به دسته مادر مرتبط می سازید و آن را به قسمت دسته ها اضافه می کنید دسته مادر در بالای زیر دسته ها قرار می گیرد و خط فاصله کوچکی کنار زیر دسته ها دیده می شود و چنانچه یکی از زیر دسته ها مجددا دارای زیر دسته دیگری باشد دو تا خط فاصله ایجاد خواهد شد و به این تریتیب تا انتها .

ویرایش دسته ها

در نظر بگیرید شما دسته خود را ایجاد کرده اید ولی در حال حاضر می خواهید آن را ویرایش و یا تغییر دهید برای این کار کافی است ماوس را روی نام آن قرار داده و بر روی گزینه های ظاهر شده کلیک کنید در قسمت آموزش نوشته به صورت کامل توضیح داده شد . و در آنجا تغییرات لازم را لحاظ کرده و در انتها دسته را به روز رسانی کنید .

دسته های ایجاد شده در کجا نمایش داده می شوند ؟

برای پاسخ به این سؤال ، به بخش نوشته ها، افزودن نوشته می رویم ( در صورت تمایل می توانید اینجا کلیک کنید و آموزش قرار دادن نوشته را مطالعه فرمایید )   پس از ایجاد نوشته قسمت دسته ها را در سمت چپ مشاهده می کنید در آنجا تمام دسته هایی که از قبل ایجاد کردهاید قابل رؤیت می باشد می توانید دسته را انتخاب کنید.

توجه فرمایید که دسته ها در قسمت فهرست ها و ابزارک ها نیز مورد مشاهده می باشند که در پست های آینده درباره آنها مفصل صحبت خواهیم کرد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس