آموزش حل مشکل وردپرس حذف درخواست اطلاعات ftp


آموزش حل مشکل وردپرس حذف درخواست اطلاعات ftp

مشکل درخواست اطلاعات ftp وردپرس برای زمان هایی است که شما می خواهید فایلی را آپلود کنید یا افزونه ای را اضافه کنید و یا آن را برای همیشه حذف کنید.
وردپرس کاران عزیز حتما با این مشکل مواجه شده اند چرا که اگر چندین بار وردپرس را روی هاست های مختلف نصب کرده باشید حتما به مشکل درخواست رمز و اطلاعات ftp موقع انجام کار بر خورده اید چرا که هر زمانی که شما بخواهید فایلی را آپلود کنید و یا افزونه ای را نصب و برای همیشه پاک کنید از شما ftp هاست و نام کاربری و رمز ورودی اکانت ftp را می خواهد این کار برای شما زمان بر خواهد بود به گونه ای که هر بار بخواهید این کار را مرتبا انجام دهید.
ما در این آموزش می خواهیم این مشکل را حل کنیم و راه حل ساده ای را در اختیار شما قرار دهیم.
در بسیاری از مواقع این مشکل بسیار برای ما آزار دهنده است و همگی به دنبال راه حلی برای آن هستیم چرا که وقت و زمان بسیار ارزشمند است و از آن طرف فقط یک بار لازم باشد اطلاعات را وارد کنیم.
بطور مثال :اگر شما بخواهید افزونه ای را نصب کنید حالا یا بصورت دستی از طریق فایل منیجر و یا اطلاعات ftp را وارد کنید و آن را نصب کنید و در صورتی که بخواهید آن را حذف کنید باید مجددا اطلاعات ftp را وارد کنید.
برای رفع این مشکل ما کدی را در اختیار شما قرار می دهیم که تنها کافی است شما به محل نصب وردپرس بروید و این کد را در فایل Wp_config.php قرار دهید و با انجام این کار تنها یک بار دیگر با این مشکل بر نخواهید خورد و دیگر نیازی به تکرار این مراحل نیست.
ابتدا باید از طریق فایل منیجر هاست به محل نصب وردپرس بروید و فایل Wp_config.php را باز کرده و کد زیر را کپی و در انتهای این فایل قرار دهید و سپس آن را ذخیره کنید.

define('FTP_HOST', 'localhost');
define('FTP_USER', 'FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'FTP_password');
define('FTP_SSL', false);

سپس در کد بالا اطلاعات ftp هاست خود را وارد می کنید تا در وردپرس ذخیره شود.
در قسمت ftp_host شما نوع هاست را انتخاب می کنید که اکثرا localhost است ولی در برخی هاست ها ممکن است که تغییر کرده باشد پس بهتر است از پشتیبان هاست اطلاعات را دریافت کنید.
به جای عبارت ftp_username باید نام کاربری ftp هاست خود را قرار دهید.
و به جای عبارت ftp_password رمز ftp هاست خود را وارد کنید.
و در خط اخر شما مشخص می کنید که آیا رمز گذاری ssl( مقاله ای در این زمینه برای شما قرار داده ایم) بر روی سایت شما فعال باشد یا خیر. در صورتی که بخواهید فعال نباشد آن را بر روی false قرار دهید که در اکثر سایت ها نیز غیر فعال است و در غیر این صورت عبارت true را قرار دهید.
با انجام این کار دیگر لازم نیست اطلاعات ftp را هر بار وارد کنید و هم در وقت خود صرفه جویی کرده اید و هم می توانید از کار و وردپرس لذت ببرید.
با تشکر از همراهی شما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پارس وی دی اس